lördag 30 maj 2009

Amerikansk fotboll

Är på Amerikansk fotboll, en ganska konstig sport tycker jag, men så är det bara andra gången jag är på en match. De springer några meter, stoppas av några spelare, domaren blåser av. Sen börjar det om, förhoppningsvis kommer laget fram en liten bit. Det är mycket avbrott... Finns ingen tavla som visar ställningen i matchen, är inte riktigt med på vad som händer. Men vädret är toppen och sport är sport så finns inget att klaga på =)

Stine har startat golfsäsongen

På Borre golfbana och slår en hink, att hinka på norska är att hoppa på ett ben och då är det svårt att slå bollar.

Sommarvärme

Varmt ute idag

tisdag 26 maj 2009

90 talet!

Har varit och köpt räkor till kvällen, räkor med sallad till mig och räkor med loff till Stine. Det är gott det, hittade räkor på Kiwi, bara 17.90 kr per kg, bra pris, och gott nu på kvällen. Stine är iväg på årsmöte för hela borettslaget, får se om det var något spännande.

Såg på "The 90´s - ett försvarstal" en show med Henrik Schyffert, måste säga att den var riktigt underhållande. Har varit diskutionsämnet två dagar i rad på lunchen. Har ni inte sett den så måste ni surfa in på SVT play och se den.

lördag 23 maj 2009

Lägenhet

Lite bilder från lägenheten som vi flyttade till i mars.

Köket med förvånad Markus

Vardagsrummet

Planterande av blommor

Rasmus katt, står och spanar


fredag 22 maj 2009

Golf säsong

Nu har golfsäsongen startat, spelade första rundan i måndags, företagsgolf, vi är med i en serie mot andra företag. Slog en hink bollar på rangen sen var årets försäsongträning avslutad. Dags för en runda på Vestfold GK En riktig miss på första hålet, en par trea som jag ändå vann. Sen blev det bara sämre, förlorade första nio med ett hål och spelade lika de sista nio efter en heroisk upphämtning på de sista hålen.

Nu ska jag öva med Stine så hon får sitt gröna kort så vi kan spela sen. Det svåra blir att få med golfklubborna på hojen...

Motorcykel


Efter att ha övningskört på MC några sommar tidigare, så kändes som det var dags att ta tag i det här med körkort. Sagt och gjort, började faktiskt med en teorikurs i höstas, tog teoriprovet i januari och sen köra på körskola. Här i Norge så är mycket obligatoriskt på körskola, det är säkerhetsprov på bana och på väg, obligatoriska vägledningstimmar. Men det är grundligt och bra, så i måndags körde jag upp och klarade provet galant, inga kommentarer alls.

På kvällen efter en golfrunda så tog jag en kort tur själv, sen tog jag och min sambo en tur runt de närmaste omgivningarna, blev väl en 4 mil. Sen har det blivit köra till jobbet hela veckan, så härligt. Båda lediga igår, så då blev det långtur, bort till Østfold på andra sidan fjorden, blev väl en 25 mil eller nåt sånt.

Har beställt en intercom så att vi kan prata med varandra när vi åker. 
Skoj skoj!