fredag 25 december 2009

Nu är det jul igen

God jul!



måndag 14 december 2009

Lucia

Igår var det Lucia, smög upp tidigt för att se lite Lucia på tv. Här firar man inte Lucia på samma sätt som i Sverige. Kanske på dagis, men där går nog gränsen. Så lite firande med tv-lucian och sen en god lussekatt som Stine bakat på lördagen. Fick saffran tillsänt av pappa via posten, han verkade tro att det inte finns här. Den fungerade och de gula bullarna blev supergoda.

Sen tog vi en tur till Sverige för att bidra med lite pengar till gränshandeln. Var en del folk där. Som tur är det stort så folket märks knappt. Köpte julmust och glögg. Bara en vecka kvar nu lite drygt, sen är det jul.



onsdag 9 december 2009

Spelning

Nu mitt i pepparkaksbakandet, julbordsätandet och julklappspackandet så är det även spelningar, denna gång i storbandet Opus One, de saknar folk och frågade om jag kunde hjälpa till, jo visst svarar jag då. Så på med den röda näsan och lira Rudolf. Har inte repat mer än en gång, men mest standards så funkar nog fint. Sen efter nyår så är det precis som förra året nyårsbal för societeten i Porsgrunn, men då med Stage One, mitt ordinarie band. Skoj med lite musik.



tisdag 1 december 2009

Pakkekalender

Dags för december och adventskalender, här är det vanligt med att man gör kalendrar med små paket. 24 små paket, en per dag fram till julafton, inte dåligt. Har gjort några av dagarna, inte fixat alla än, men behöver inte vara klart direkt. Idag var det kallt här i morse, 4-5 minus när jag klev upp. Skönt att bilen står i garaget och att det är kupévärme i den också. Igår var det glögg och pepparkakor, gott och juligt.



Kalendern har Stines mamma gjort, men jag har hängt upp paketen, och packat in dem.