tisdag 22 juni 2010

Kakel på plats

I helgen så kom kaklet över köksbänken på plats, måste säga att det blev riktigt bra.


Flisläggning på gång, ganska pilligt..



Bara fogen som fattas




Fogning


Klart, lite småsaker som måste fiksas bara..


tisdag 15 juni 2010

Släktträff

I helgen var det släktträff, min kusin Stefan hade ordnat det hemma hos sig, massa folk, de flesta visste jag vilka det var men alltid några man inte är säker på. Trevligt var det, mat åts, det pratades och vi lekte lekar trots att vädret inte var det bästa. På kvällen blev det efterfest hos nästa kusin, vin dracks, spel spelades och vi pratade mer och med högre ljudnivå, skoj som tusan.

När vi åker till Sverige så passar vi på att handla också, denna gången inte så mycket eftersom det snart är semester. Men yoghurt, det blev det, mindre än halva priset, så nu är frukosten klar ändra fram till juli.




Hann också med att gå på skolavslutning, äntligen sommarlov, för skolbarn alltså. "Den blomstertid nu kommer" - skönt att veta.

onsdag 9 juni 2010

Panta mobilen

Lyssnade på Äntligen morgon på radion när jag körde till jobbet imorse, hörde en reklam om att man kan skicka in sina gamla mobiler, fungerande och trasiga och få pengar för dem. Låter väldigt smart, vi har flera gamla teleoner liggande. Sökte runt lite och hittade flera sidor som köper dina yuppienallar, love2recycle.se, mobilpengar.se är två exempel. Ska nog ta och testa detta. Miljövänligt och smart.



söndag 6 juni 2010

Grattis Sverige

Idag blir det tårta för att fira svenska nationaldagen



Location:Rønninglia,Tønsberg,Norge