lördag 17 juli 2010

På väg till syden!

Nu är vi på Gardermoen, väntar på flyget. Tar en öl och ett glas vin. Snart är vi i syden, i Italien. Ska bli så skönt med en veckas avslappning, sol, bad, vin och mat.



fredag 9 juli 2010

Allsång och öl

Semester i Stockholm, har tagit med oss mor och far och åkt upp till huvudstaden. Tisdagen var vi på Skansen, passade på att se allsången, men den ses bäst i tv, det är ett som är säkert.

Sen har vi varit på gröna lund, åkte massa läskiga karuseller. Sen blev det öl, med kusiner på pub på söder, massa konstiga ölsorter som jag aldrig testat förut. Där kunde jag inte beställa någon stor stark, men god var ölen och trevligt var det!




torsdag 1 juli 2010

Sista dagen

Idag var sista dagen på jobbet, nu är det fyra veckors semester innan det är dags för nytt jobb. Så idag blev det tårta, det var beställt en fin tårta med texten "lykke til videre Markus", sen blev det blommor och tal av chefen med fina ord om mig. Så efter fyra år är det slut, känns lite konstigt att inte jobba på NLI längre. Men sånt är det ibland. Tog en bild på tårtan och blommorna, dock var det många som gillade tårta så den är halvt uppäten.