måndag 25 oktober 2010

Brr...

Nu närmar det sig vinter, det har blivit kallare och i torsdags kom första snön. Lika bra att skifta till vinterdäck så snabbt som möjligt. Eftersom min axel inte vill jag ska använda den så himla mycket så var det denna gången Stine som fick ansvaret för däcken. Kallt och snöigt var det, middagen väntade inne. Men bytta blev dem och det var tur för sen har det varit halt ute. Väldigt halt.



- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 18 oktober 2010

Skidflygning

I Vikersund, ca 3 mil från Drammen, ligger en Skidflygningsbacke. Just nu så håller de på att bygg ut den så den blir jättestor. När vi åkte förbi vägskylten till backen så kunde vi inte låta bli att åka förbi och titta. Häftigt är det, stort, högt och extremt brant. Vet inte helt skillnaden på skidflygning och backhoppning förutom att den förstnämnda sporten använder större backar och hoppresultaten är längre.

Annars om man är i Oslo så är Holmenkollen värt ett besök. I vinter är det förresten skid-vm i Holmenkollen, blir spännande.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 6 oktober 2010

New York

Utsikten från sängen, himlen ser blå ut.


Måndag har vi gått runt och tittat på massa saker, även butiker. Har gått långt, det blir ofta så. Har köpt tunnelbanekort så vi kan åka, men när man går ser man en del. Här är Grand Central


På Times' Square finna mycket reklam skyltar, häftigt att se, speciellt när det är mörkt. Där ligger också m&m world, där finns massa köpa med m&m figurerna. Blev lite godis bara..


På vägen till middagen var vi en tur inom biblioteket, mycket marmor och stort! Här är telefonkiosker inne i biblioteket.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wall St,New York,USA

måndag 4 oktober 2010

På väg

Dags för resa till New York. Nu sitter vi på Arlanda, väskorna incheckade, morgonkaffet uppdrucket. Idag är det kanelbullens dag, så en bulle blev det också. Ska bli skoj med en veckas semestrande i USA, fjärde gången och tredje i NY, men det finns mycket att se så ingen fara man tröttnar.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Driftvägen,Sigtuna,Sverige