onsdag 10 november 2010

På tåget

Cyklade till tågstationen i morse, det låg snö på backen, det snöade och blåste. Ganska härligt ändå, men kändes lite småfarligt. Kanske ska köpa piggdäck till cykeln, Stine har det, smart på vintern.




Idag ska jag provspela en ny trumpet, den gamle är inte helt vad den borde vara, ena ventilen fungerar inte och den har fått en häftig bananform. Så en ny ska det bli. Ska testa en Yamaha, Bobby Shew modell.




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 2 november 2010

Halloween

Firade Halloween i helgen, lite svårt att komma på vad man ska ha på sig. Men med lite fantasi så får man det till. På med lösnaglar, peruk, grön smink, karva pumpa, ta stråna från en kvast och tadaa! En häxa och en fågelskrämma var redo för party!

Vi hade köpt godis till de som kommer för bus eller godis, knask eller knep, och oj vad många det kom, häxor, vampyrer och andra monster knackade på. Godiset räckte precis, men utdelningen blev snålare desto längre kvällen gick. Tog en promenad i nabolaget, två hus som hade smyckat ordentligt. Det ena var riktigt läskig i trädgården, säkert inte många av de minsta barnen som vågade sig in där.

Kan inte så mycket om Halloween, men det verkar som om i USA klär de sig inte bara som monster utan det kan vara lite vad som helst. Skoj tycker jag!









- Posted using BlogPress from my iPhone