tisdag 31 augusti 2010

Tekniska prylar

Ny leksak inköpt, nämligen en iphone 4 och oj vilken skillnad från 3G modellen, raskt allt går. Så nu säljer jag min gamla, kanske inte världens bästa reklam där..

Nog om telefonen för nu. Vi var ute och åkte lite motorcykel jag och min älskade fästmö. Stine tycker fästmö är ett skoj ord, och lite skoj är det kanske? I alla fall så märkte vi att kedjan på cykeln behövde spännas, så innan nästa tur så skulle jag fixa det. Men mer jobb blev det, hela drivpaketet och kedjan var slitna, så nytt beställdes och i söndags tre veckor senare hade jag skruvat och jobbat så vi kunde ta oss en tur i det till början fina vädret. Sen blev det regn men ändå härligt att ha den ordnad.

Vi har också köpt ny soffa och gostolar, och matta till det. Blev väldigt fint, så om någon vill köpa en skinnsoffa med fåtölj så bara höra av sig. Nu står de i garaget tillsammans med brummaskinen.



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 12 augusti 2010

Ut och resa

Bokat och klart, nu blir det resa, först en helg till England, hälsa på kompis Daniel, ska bli skojigt att se hur han har det. Sen en vecka till New York, hälsa på Johanna och Mark. Har varit där två gånger så nu behöver vi inte göra alla de största turistattraktionerna, det ska bli härligt med semester :-)



tisdag 3 augusti 2010

Jobb igen

Semestern är över, men inte sommaren! Mycket har hänt, vi var i Stockholm, Italien, San Marino och Bergen. Allt har varit väldigt skoj, men skojigast har varit att gå ner på knä och förklarat sin kärlek till Stine, så nu har jag en fästmö. Inte dåligt, nervöst var det innan, men inte så svårt när det var dags :-)