fredag 24 juli 2009

Födelsedag

I helgen kommer familjen, då blir det kalas. Ska bjuda på grillad korv, enkelt, javisst, men det är ändå arton personer, då blir det lite krångligt med en stor middag. Sen blir det tårta och bullar också. Vi var i butiken köpte korv, hur mycket kan det gå åt? 80 korvar borde räcka, en man bakom oss i kassan tittade storögt, och frågade om det var extrapris på korv. Så nu är kylen fylld. Sen är det bara att be till vädergudarna om sol.

För tredje gången på ett och ett halvt år så kommer Lars Winnerbäck till Tønsberg för att spela. I februari var vi och lyssnade, en ganska liten lokal, kanske 400 i publiken, men fullt och jäkligt bra. Nu är det större 1600 personer, ny skiva kommer snart. Det blir ett besök, skoj när en av ens favoriter spelar så nära, trots man inte bor i Sverige. Nu väntar jag bara på Uffe också.

2 kommentarer:

Johanna Lindgren sa...

Verkar ju som om Winnerbäck har klippkort på tåget till Tönsberg eller nåt!!?? Lite avundsjuk blir man ju... Har missat att han kommer med ny skiva - när?? Måste exportera den...

Räckte korven?

Markus sa...

den 21 september kommer skivan har jag för mig =)

Korven räckte fint