måndag 22 mars 2010

Premiär!

På lördagen var det besök från göteborg, så jag, Robert, Martin och Fredrik packade takboxen full av längdskidor och drog till Stokke och NM spåren för att ta en runda. De gick ganska fint trots flera plussgrader, var riktigt skönt såhär efteråt, under tiden var det mest varmt, jobbigt och vallningen kändes som den kunde kvittat. Det var säsongens sista skidrunda, nu är takboxen avplockad och inställd i garaget. Snön har smält ganska mycket av snön och solen värmer luften så det blir ganska skönt.

Inne i garaget står något som lockar mer än skidor, tjuvstartade den för någon vecka sen bara för att höra den brumma. Igår tog vi på oss våra kläder, lite extra under för att kunna stå emot vinden vi skulle möta. Intercomen uppladad, visiren putsade, tanken fulltankad, bromsar, olja, lampor kontrollerade. Dags för första MC-turen! Det var ganska kallt om fingrarna, det var lite grus i vägen och turen blev kanske bara en 20-30 minuter, men... äntligen känns det som våren är här!

1 kommentar:

Grefven sa...

Jag var ruskigt nära själv häromdagen. Hoppas det blir fint i helgen - då ska han ut och tuffa runt en sväng, helt klart. :)