måndag 4 augusti 2008

Väglampor

Kom tillbaka från Sverige igår kväll, måste över Oslofjorden, det går en färja mellan Moss och Horten, när vi körde längs vägen så märkte vi att gatubelysningen inte var tänd, var väldigt mörkt. Väldigt mycket gatubelysning här, nästan alla gator har lampor, det är bra, men märker det mest när de inte är på, konstigt.

Tillbaka på jobbet, sista veckan sen är det ferie, ska bli så skönt, fick två nya böcker förra veckan. Tom Kristensen heter författaren, norsk, mycket spännande. Läste förressten i Aftonbladet, att Alexander Solsjenitsyn har dött. Läste hans bok ”En dag i Ivan Denisovitjs liv” gjorde det när jag gick i högstadiet, som jag kommer ihåg det idag så var den väldigt bra, men det var länge sen så kanske kommer ihåg fel. Det är konstigt det där med böcker i skolan, då var det väldigt jobbigt att läsa och helt ointressant, nu läser jag mer än gärna. Kanske för att man får välja böcker själv...

Min flickvän köpte en svensk flagga i Sverige, så nu har vi en sån också, märkte dock att den var felgjord så proportionerna inte stämmer alls, haha, typiskt. Ska lägga upp en bild på den senare.

Inga kommentarer: